Ga naar de inhoud

Over ons

Administratiekantoor TD De Lier

Administratiekantoor TD De Lier is een modern administratiekantoor, gevestigd in De Lier en aangesloten bij NOAB (de Nederlandse Orde van Administratie- en beslastingdeskundigen). Dit geeft aan dat wij een gecertificeerd administratiekantoor zijn en up to date blijven via scholingen en trainingen van de brancheorganisatie NOAB.

Teun en Bernadette Dekker runnen het kantoor aan de Hoofdstraat 60C in De Lier. Samen met het ervaren team van medewerkers, Bianca Slooff, Patricia Valentin en Marian de Groot zorgen wij ervoor dat de administratie voor onze klanten op rolletjes loopt.

Even voorstellen

Teun en Bernadette Dekker zijn de trotse eigenaren van Administratiekantoor TD De Lier. Teun is al sinds 1988 werkzaam in de financiële wereld. Direct na het behalen van zijn vwo-diploma begon hij als assistent accountant bij KPMG accountancy in Rotterdam. Bij vele verschillende bedrijven was hij onderdeel van het accountantsteam om de administratie te controleren. Tevens werden er diverse diploma’s behaald. Na een aantal jaar binnen de accountancy te hebben gewerkt maakte Teun de overstap naar een administratiekantoor. Hier werd veel ervaring opgedaan met het verzorgen van de complete administratie voor het midden- en kleinbedrijf.

Een logische stap hierna, en een lang gekoesterde wens, was het starten van een eigen administratiekantoor. In het jaar 2000 was dit een feit en tot op de dag van vandaag kunt u met al uw financiële vragen, administratieve- en boekhoudkundige zaken bij Teun terecht.

Bernadette werkt sinds 2002 mee binnen het kantoor en verzorgt de administratie van een aantal klanten, de facturering, de personeelszaken en alle algemene zaken rondom het kantoor. Uiteraard kunnen wij niet zonder ons ervaren en gezellige team, dat zich hieronder voorstelt.

Bianca

Mijn naam is Bianca Slooff en ik ben sinds juni 2003 werkzaam in De Lier. Mijn werkzaamheden zijn zeer gevarieerd en bestaan uit het compleet verzorgen van de administraties. Ik verzorg de BTW aangiftes, doe het opstellen van de jaarrekening, de aangifte IB en verzorg de loonadministratie van diverse bedrijven.

Mijn werkdagen zijn de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ik spreek u graag aan de telefoon of persoonlijk op kantoor.

Marian

Hallo, ik ben Marian de Groot en ik werk hier vanaf 2016. Mijn werkzaamheden zijn o.a. het inboeken van de administraties en het verzorgen van de aangifte omzetbelasting. Daarnaast verzorg ik ook een groot gedeelte van de inkomstenbelasting van onze particuliere klanten.

Mijn werkdagen zijn tot 15.00 uur op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Ik sta u graag te woord, persoonlijk of telefonisch.

Patricia

Ik ben Patricia Valentin en sinds 2017 werkzaam hier op kantoor. Ik boek de complete administratie van diverse klanten en verzorg de diverse belastingaangiften en de loonadministratie. Daarnaast bestaan mijn werkzaamheden ook uit het samenstellen van jaarstukken.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Graat tot ziens op kantoor of tot horens aan de telefoon!

Een stukje historie

In 2000 begon Teun met zijn eigen administratiekantoor, TD administraties, aan huis op de Viool in De Lier. Vanuit het kantoor aan huis is het aantal klanten hard gegroeid en verzorgen wij voor veel diverse ondernemingen de complete administratie. In 2018 werden wij benaderd door Administratiekantoor De Lier voor een eventuele samenwerking, met het doel om de twee bedrijven samen te voegen tot 1 administratiekantoor. Sinds 1 januari 2021 is dit een feit en werden Administratiekantoor De Lier en TD administraties 1 kantoor onder de naam Administratiekantoor TD De Lier. Teun en Bernadette Dekker namen de leiding over van de vorige eigenaren René en Karin Reijsmeijer. Het kantoorpand van Administratiekantoor De Lier aan de Hoofdstraat 60C fungeert nu als hoofdkantoor. Het kantoor aan de Viool is alleen nog op afspraak geopend. In de zomer van 2021 is het kantoor aan de Hoofdstraat volledig gerestyled en ingericht, waardoor er nu een hele fijne en moderne werkplek is voor ons team. In de ruime spreekkamer ontvangen wij u graag voor een advies gesprek, belastingaangifte of om uw jaarrekening te bespreken.

Het team van Administratiekantoor TD De Lier
Ons team samen met Karin en René tijdens het openhuis en de afscheidsreceptie van René in januari 2023.

Wat kunt u van ons verwachten?

Voor uw complete bedrijfsadministratie kunt u terecht bij Administratiekantoor TD De Lier. Wij verzorgen uw administratie, loonadministratie, fiscale aangiften en jaarrekeningen. Tevens kunt u bij ons terecht voor fiscaal- en bedrijfsadvies voor zowel startende ondernemers als al ervaren ondernemers. Daarnaast verzorgen wij ook de particuliere belastingaangiften.

Door onze kleinschaligheid en persoonlijke benadering kunnen wij werken met korte lijnen. Er is een gedegen vakkennis in huis en wij volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet. Met grote regelmaat worden er bijscholingscursussen gevolgd om volledig up to date te blijven.

Met ons uitgebreide dienstenpakket kunnen wij elk type MKB-ondernemer van ZZP’er tot bedrijven met grote en kleine personeelsaantallen als ook particulieren van dienst zijn.