Ga naar de inhoud

Onze diensten

Verzorgen van de loonadministratie


Het verzorgen van de loonadministratie is een specialisatie op zich, binnen het voeren van de bedrijfsadministratie. Administratiekantoor TD De Lier werkt samen met ervaren specialisten op het gebied van loonadministratie. Op deze manier zijn wij altijd op de hoogte van de ontwikkelingen en wijzigingen op loonadministratiegebied en kunnen wij voor onze klanten de loonadministratie altijd volgens de laatste updates verzorgen.

Verzorgen van uw complete bedrijfsadministratie


Voor de verzorging van uw complete bedrijfsadministratie bent u bij Administratiekantoor TD De Lier aan het juiste adres. Via onze geavanceerde boekhoudsystemen kunnen wij uw volledige administratie verzorgen. Denk hierbij aan het inboeken van uw gegevens, het doen van aangifte bij de belastingdienst tot het maken van rapportages en jaarrekeningen. Wilt u een deel van uw administratie zelf doen? Ook dat is mogelijk! In overleg kunnen wij een dienstenpakket voor u op maat samenstellen.

Belastingaangifte particulieren


De aangifte inkomstenbelasting blijkt ieder jaar voor veel particulieren een struikelblok te zijn. Dit hoeft geen probleem te zijn als u de aangifte laat invullen door Administratiekantoor TD De Lier. Maak het u zelf gemakkelijk en maak een afspraak bij Administratiekantoor TD De Lier. Onder het genot van een kopje koffie vullen wij graag de belastingaangifte voor u in en geven u, daar waar nodig, passend advies.

Advies


Ook voor advies over uw onderneming kunt u uiteraard bij Administratiekantoor TD De Lier terecht. Doordat wij uw bedrijfsadministratie voeren, de rapportage en de jaarrekeningen maken, kunnen wij u automatisch van passend advies voorzien. Wij hechten er veel waarde aan om de jaarrekening met onze klanten in een persoonlijk gesprek te bespreken. Hierbij worden vaak adviezen gegeven en zaken besproken als investeringen in het bedrijf, of een andere manier van organiseren van activiteiten of uitgaven van de onderneming. Vanwege het persoonlijk contact met onze klanten en de korte lijnen binnen ons bedrijf, kunnen wij ons prima verplaatsen in de bedrijfscultuur van de klant. Zo kunnen wij goede passende adviezen geven en meedenken met onze klant over de bedrijfsvoering.

Startende ondernemers kunnen ook rekenen op de deskundigheid van Administratiekantoor TD De Lier. Overweegt u om voor u zelf te beginnen? Kom dan gerust eens langs om alle punten te bespreken. Wij hebben al vele startende ondernemers uit zien groeien tot welvarende bedrijven en helpen u graag om de droom als eigen ondernemer werkelijkheid te maken. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd geheel vrijblijvend.